9. Premium-merket Fotballdrakter, som fullt ut frigjør spenningen som folk trenger i trening, er mer behagelig og behagelig å trene.

Fabinho scoret en vinner for Liverpools 1-0-seier på Burnley

Liverpool tok seks seire på rad i alle konkurranser med en knepen 1-0-seier på Burnley takket være Fabinhos mål sent i første omgang. Fans i fotballdrakt følte seg glade siden ingen Liverpool-spiller har scoret flere mål siden årsskiftet enn Fabinho, hvis femte mål på åtte kamper sikret en seier som kan vise seg å være uvurderlig i mai. Brasilianeren noterte seg mot slutten av første omgang i den tette 1-0-seieren mot Burnley på Turf Moor i en svært hardtkjempet kamp.

Men selv om gjestene gjenforente sin berømte originale front tre for første gang siden slutten av oktober, var det deres nyfunne målscorende midtbanespiller som fikk gjennombruddet. Det var en overraskelse for supportere i Liverpool drakt. Liverpool er ni poeng bak City med én kamp igjen da de røde nekter å la tittelkampen bli en langvarig kroning for Pep Guardiolas menn. Klopps tittelhåp kan være svake, men de kunne ha blitt slukket uten hans nylig sterke midtbanespiller.

Dette var alt annet enn enkelt for Liverpool, men lagdybden er tilbake takket være de returnerende Salah og Mane. Vi kan forvente deres strålende ytelse i fotballdrakt neste gang. De røde har faktisk vunnet hver av de åtte kampene da Fabinho har scoret for klubben, inkludert denne siste seieren. Det var på ingen måte noen stor Liverpool-prestasjon, men den befestet andreplassen på tabellen, og demonstrerte samtidig hvor avgjørende Fabinho er ved siden av. Liverpool drakt nummeret hans vil bli godt husket.

نویسنده : skyfootball
تاریخ : دو شنبه 25 بهمن 1400
زمان : 13:25
Dani Alves scorer, assisterer og blir utvist i Barcelonas 4-2-seier over Atletico Madrid

Dani Alves scoret sitt første mål siden han returnerte til Barcelona, ​​men brasilianeren ødela ettermiddagen med å få et direkte rødt kort mot Atletico Madrid. Men fans i Barcelona drakt elsker ham fortsatt. Den brasilianske høyrebacken sluttet seg til Barcelona i et forsøk på å hjelpe laget med å komme seg tilbake i denne overgangsperioden, til tross for hans 38-årige alder. Yannick Carrasco ga Atletico ledelsen fra en Luis Suarez-pasning og Jordi Alba volleyet inn fra Alves' ball før Gavi headet inn Adama Traores innlegg. Det var endeløs feiring blant folkemengder i fotballdrakt.

Blaugrana ønsket mesterne Atletico Madrid velkommen til Camp Nou, klar over at et 3-poengs trekk ville få dem til å hoppe over Diego Simeone og co. på fjerde plass i tabellen. Med 3-1 for Barca i et LaLiga-oppgjør som må vinnes mot Atletico, ble et innlegg fra venstre fra Gavi savnet av både Pedri og Ferran Torres. Supportere i fotballdrakt jublet fortsatt mens Alves nøt en drømmedag den første timen, ga en assist til Jordi Albas mål i første omgang og fant nettet selv tidlig i andre omgang.

Men så snudde den brasilianske bakspilleren fra helt til skurk da han fikk direkte rødt kort for en utfordring på Yannick Carrasco. Han hadde tid til nok et landemerke da han ble den første Barca-spilleren siden minst 2004-05 som scoret, assisterte og ble utvist i en La Liga-kamp. Folk får ingen grunn til å være lei av å ha på seg Barcelona drakt hans. I pulserende 90 minutter, med seks mål, utallige flere sjanser, et rødt kort og nesten uendelig dramatikk, så dagens verter til slutt dukke opp på høyre side av en 4-2-resultatlinje.

تاریخ : دو شنبه 18 بهمن 1400
زمان : 10:49
Marcus Rashfords siste gisp-mål forseglet Man Uniteds 1-0-seier mot West Ham

Manchester United rykket inn til fjerdeplass etter at Marcus Rashfords siste gisp-mål sikret en 1-0-seier mot West Ham på lørdag. Etter at fans i fotballdrakt feiret på tribunen, innkapslet den jublende «Fergieee timeeeee»-feiringen som ble lagt ut på Rashfords Twitter-feed en halvtime etter sluttsignalet i seieren på Old Trafford dagens stemning. Spilleren vil være den første til å innrømme at formen hans hadde sunket det siste året, men mye av kritikken rettet mot ham var over toppen.

Rashford sa til MUTV i en gjennomvåt fotballdrakt: «Å vinne en kamp som dette, det er den beste følelsen i fotball egentlig.» Alle som har vært vitne til 24-åringens bekymringsfulle tap av form og oppgitte humør denne sesongen, kunne fortelle at han ikke likte fotballen. Lørdagens seier så Manchester United klatre over West Ham og rykke inn i topp fire, selv om de godt kan falle ut igjen når Arsenal og Tottenham spiller sine kamper i hånden. Før det kunne spillere i rød Manchester United drakt nyte natten.

"Hvis du scorer i det siste sekundet av spillet, er det den beste typen seier, en clean sheet. Jeg synes til slutt vi fortjente å vinne," sa Rangnick. I mellomtiden betyr det nå at Rashford har scoret i påfølgende Premier League-kamper for første gang siden desember 2020. Manchester United drakt supportere vil være glade for spissen. Det bør imidlertid huskes at selv Rashfords beste sesonger har sett ham nyte formløp i stedet for å levere konsekvent for laget.

تاریخ : سه شنبه 5 بهمن 1400
زمان : 4:33
Alex Oxlade-Chamberlains skade er en "skygge på spillet", sier Liverpool-sjefen

Jurgen Klopp bekreftet at Alex Oxlade-Chamberlain rullet ankelen etter å ha scoret i 3-0-seieren over Brentford søndag, og sa at skaden er en "skygge på spillet" på Anfield. Det var en spent kveld for fans i fotballdrakt. Midtbanespilleren, som scoret det avgjørende andre målet i seieren, spilte i posisjonen som vanligvis tilhører Mo Salah. En annen skade er en som vil komplisere jobben til Klopp den kommende uken, og en som har forurenset Liverpools imponerende seier over Brentford.

Klopp berømmet 28-åringens prestasjon mot Bees, og delte sin skuffelse over at Oxlade-Chamberlain pådro seg skaden. Han håper skaden ikke kan være noe for spilleren i fotballdrakt. Som rapportert av liverpoolfc.com ga tyskeren en oppdatering på pressekonferansen etter kampen om at han ennå ikke er sikker på hvor alvorlig skaden kan være. Liverpool er toppscorerne i denne sesongens Premier League, med 55 mål – det meste de noen gang har scoret i sine første 21 ligakamper. Troppen i rød Liverpool drakt kunne være stolte av seg selv.

De røde går på andreplass på Premier League-tabellen med seieren, 11 poeng bak Manchester City, selv om de har en kamp i hånden på ligalederne. Klopp var ellers begeistret over det han så fra Liverpool og håper disse prestasjonene lover godt for returen på Emirates Stadium på torsdag. Supportere i Liverpool drakt gleder seg. De kan forbli en flekk i Citys sidespeil på dette tidspunktet, men City kan i det minste se dem – og selv om det er tilfelle, kan vi fortsatt snakke om et løp.

تاریخ : دو شنبه 27 دی 1400
زمان : 12:21
Barcelona klarte ikke å hente alle tre poengene fra Granada i uavgjort 1-1

Granada tok et poeng i den døende glørne i LaLiga Santander-kampen mot Barcelona, ​​da de to lagene uavgjort 1-1 på Estadio Nuevo Los Carmenes lørdag kveld. Fans i fotballdrakt kan føle seg opprørt med en seierfri. Nå fortsetter Blaugranas ventetid på å bryte seg inn i Champions League-plasseringene, og de vil sannsynligvis tape terreng på sine rivaler for en topp fire-plassering denne sesongen. Selvfølgelig kunne det ha vært en annen historie hvis Luuk de Jongs tidlige mål hadde fått stå.

De Jongs andre headet mål på like mange kamper ga Barca ledelsen i andre omgang, men kampen svingte da Gavi ble utvist med 10 minutter igjen. Ikke overraskende ble Xavi Hernandez funnet rykende på slutten av spillet. Han var ikke så imponert over spillere i Barcelona drakt. Barcelona-manageren holdt ikke tilbake følelsene sine og uttalte at han var sint over resultatet. Det betyr at begge siders ubeseirede løp fortsetter, med Barcelonas utvidelse til fem kamper, men dette vil definitivt føles som to poeng tapt for Xavis anklager.

Barcelonas skadeproblemer fortsatte med at Eric Garcia brøt sammen i løpet av kampen for å bli erstattet av Clement Lenglet. Han så frustrerende ut i en svett Barcelona drakt. Skaden hans er et spesielt slag, mens Gavis utvisning var et virkelig vendepunkt og ga initiativet til Granada. Som et spillskiftende øyeblikk ønsket ikke Xavi å kritisere 17-åringen, som ble utvist for første gang i karrieren. Unggutten kan forbedre seg i en fotballdrakt.

تاریخ : دو شنبه 20 دی 1400
زمان : 6:45
Aston Villa 1-3 Chelsea: Romelu Lukaku kom fra benken for å score

Innbytter Romelu Lukaku inspirerte Chelsea da de kom bakfra for å slå Aston Villa 3-1 på Villa Park. Han kysset en Chelsea drakt på banen. The Blues hadde uavgjort sine to foregående Premier League-kamper og fikk en marerittstart. Gjestene skapte ikke mye i første omgang på Villa Park, hadde det ikke vært for en klønete felling av Matty Cash på Callum Hudson-Odoi, ville de garantert ha stått under til pause.

Lukaku kom inn i starten av andre omgang og scoret i løpet av 11 minutter, på heading fra Hudson-Odois innlegg. Folkemengder i fotballdrakt skrek etter ham. Både å skape og avslutte sjanser har vært vanskelig for Chelsea i løpet av tre seire på de siste åtte ligakampene. Den angrepsmessige endringen tjente tre poeng og sørget for at Chelsea endte dagen med poeng med Liverpool, men fortsatt seks poeng bak lederne Manchester City. Spillere i Chelsea drakt vil holde tempoet til neste seier.

"Han var veldig god for oss til å holde ballen oppe, være rundt boksen og skape sjanser, så det var en veldig god prestasjon fra oss." Hudson-Odoi sa på Lukaku, hvis fotballdrakt nummer var imponerende. Det er en seier ledet av en tilbakevendende talisman som vil ha Chelsea på vei inn i det nye året med litt mer av en vår i steget. "Jeg tror vi er jegerne nå," sa Lukaku til Sky Sports. "De siste resultatene for oss var ikke de beste. Og nå må vi jage."

تاریخ : دو شنبه 6 دی 1400
زمان : 12:8
Manchester City ble det første laget til å vinne 34 toppkamper i løpet av et kalenderår

Manchester City-sjef Pep Guardiola kritiserte lagets prestasjoner, til tross for at han slo Newcastle for å vinne en åttende påfølgende Premier League-seier. Med 4-0-seieren ble Premier League-mesterne det første laget i historien til å vinne 34 toppkamper i løpet av et kalenderår. Spillere i Manchester City drakt fikk grunn til å feire. City går inn i julen tre poeng foran Liverpool og seks bedre enn Chelsea etter en 4-0-seier på St James’ Park, til tross for at Guardiola var mindre enn imponert over deres første omgang.

Ruben Dias, Joao Cancelo, Riyad Mahrez og Raheem Sterling sikret en komfortabel seier for City, som nå har scoret bemerkelsesverdige 11 mål på to kamper etter 7-0-kampen mot Leeds United i midtuken. Det viser den gode formen til spillerne i fotballdrakt. For Eddie Howe og Newcastle trenger de i mellomtiden en timeout. Guardiola var imidlertid sint på lagets åpningsbane på St James' Park. "Første omgang var en av de dårligste vi har spilt denne sesongen," sa spanjolen.

Bemerkningene understreket hvorfor City er så konsekvent sterke under katalaneren når de jakter på en fjerde ligatittel på fem år. De jobbet så hardt for å tjene fotballdrakt. Det var deres 34. ligaseier i 2021, og overskredet den tidligere rekorden satt av Liverpool i 1982, selv om spanjolen er overbevist om at det er ytterligere forbedringer i troppen hans. Fans i Manchester City drakt er så stolte av dette laget. I mellomtiden tapte Chelsea mer terreng i Premier League-tittelløpet etter å ha stammet til en målløs uavgjort borte mot Wolves.

تاریخ : دو شنبه 29 آذر 1400
زمان : 13:9
Barcelona holdt 2-2 på Osasuna, mål fra de siste tenåringstalentene

Mål fra Barcelonas siste tenåringstalenter var ikke nok til å redde Xavi Hernándezs side fra nok en nedtur i en 2-2 uavgjort mot Osasuna. Katalanerne gikk to ganger foran i kampen, med unge Nico Gonzalez og Ez Abde på mål, men slapp inn en sen utligning til Chimy Avila. Det etterlot frustrasjon til supportere i Barcelona drakt. Barca er nå uten seier på tre kamper under den nye treneren Xavi Hernandez, og har, etter å ha blitt slått ut av Champions League i midtuken, falt til åttende på ligatabellen.

Xavi klarte å levere to seire og uavgjort i sine tre første kamper, og løftet kort stemningen av dysterhet etter klubbens dårlige start på sesongen. Til tross for at han ble støttet av fans i Barcelona drakt, var han frustrert og antydet at det var vanskelig å akseptere at det var lagets yngre spillere som støttet laget. «Vi må fortsette å vokse, men det kommer til å bli vanskelig å komme ut av dette sporet. Vi trenger et gunstig resultat." sa Xavi og la merke til at spillernes fotballdrakt svettet.

Gerard Pique sier Barcelona er i en "kritisk situasjon" etter å ha blitt holdt til uavgjort 2-2 på Osasuna i La Liga søndag. Iført en fotballdrakt innrømmet han at de ikke er fornøyd med resultatet. Barca, som skal spille i Europa League på nyåret for første gang på 17 år, er nå fem poeng fra fjerdeplasserte Atletico Madrid og 15 bak lederne Real Madrid. En ligatitteltriumf ser nå ut til å være utenfor Blaugrana, men de har fortsatt to andre trofeer å konkurrere om i andre halvdel av kampanjen.

تاریخ : دو شنبه 22 آذر 1400
زمان : 13:27
Manchester City 3-1 Watford da Bernardo Silva scoret et brak

Regjerende mester Manchester City tok førsteplassen i Premier League for første gang denne sesongen da Bernardo Silva scoret to ganger i en 3-1-seier på Watford lørdag. City ble det første laget i divisjonen denne sesongen til å vinne fem strake ligakamper, da de gjorde det til 11 påfølgende seire mot Hornets. Dette får fans i Manchester City drakt til å se håpet om å lykkes med forsvarende mester. I sterk kontrast til Manchester Uniteds 4-1 ydmykelse på Vicarage Road for fjorten dager siden som avsluttet Ole Gunnar Solskjærs regjeringstid, drepte City nesten kampen som en konkurranse innen fire minutter.

Raheem Sterling og Bernardo Silva var ikke bare de som scoret i seieren mot Watford, men de er i utrolig form. Folkemengder i Manchester City drakt har ikke vært rolige, og det første målet kom innen fem minutter da Raheem Sterling headet hjem fra kloss hold, da han sikret seg sitt sjette direkte målinvolvering på syv kamper. Så doblet Silva ledelsen i en fotballdrakt etter at han avsluttet et trekk som så ballen ping pong rundt straffefeltet.

Citys femte ligaseier på rad løftet dem til 35 poeng etter 15 kamper, ett poeng foran Liverpool og to foran Chelsea i det som ser ut til å bli en treveis tittelkamp. Det vil være spent for folk i fotballdrakt å se det. Etter kampen antydet Silva at fraværet av en anerkjent spiss kan ligge bak målscoringsformen hans. 27-åringen gjorde klart sitt ønske om å forlate City til sommeren, men er tilbake til å spille noe av karrierens beste fotball.

تاریخ : دو شنبه 15 آذر 1400
زمان : 12:51
Lionel Messi bidro med et hattrick med assist da PSG slo St-Etienne 3-1

Lionel Messi fikk tre assists, men en grusom Neymar Jr. ankelskade overskygget den uberørte prestasjonen i en PSG-seier over St-Etienne søndag i Saint-Etienne, Frankrike. Spillere i PSG drakt er i blandet humør. Den tidligere Real Madrid-forsvareren Sergio Ramos gjorde sin første opptreden for PSG, som så et tidlig mål fra Neymar utelukket for offside. Det så ut som PSG var på vei til pause 1-0 under etter at Denis Bouanga hadde gitt Saint-Etienne en ledelse i 23. minutt.

Deretter utlignet Marquinho på slaget av pause og fortsatte med sin andre på ettermiddagen på pause i andre omgang, mens Angel Di Maria også kom seg på noten. Messi bidro med et hat-trick med assist for å hjelpe Parc des Princes-drakten med å beseire sine franske motstandere 3-1. Fans i fotballdrakt hyller hans uvirkelige prestasjon. Neymar ble båret av banen i det 84. minutt. Pochettino sa at den brasilianske spissen vridd ankelen vil få den undersøkt mandag.

Det kan bli gode 24 timer for Messi med ham forventet å vinne Ballon d'Or etter at han hadde på seg en PSG drakt. I mellomtiden har Mauricio Pochettinos menn nå 13-1-1 og har en 14-poengs ledelse på jakten. Ingen tvil om at Messis manager, Mauricio Pochettino, pluss alle hans PSG-lagkamerater vil desperat håpe at han legger til en ny Ballon d'Or-pris til samlingen sin på mandag. Denne prisen er en inspirasjon til Messi som har på seg fotballdrakt nr. 30.

تاریخ : دو شنبه 8 آذر 1400