9. Premium-merket Fotballdrakter, som fullt ut frigjør spenningen som folk trenger i trening, er mer behagelig og behagelig å trene.

Fem Bayern München-spillere vil ikke lenger få betalt når de er i karantene

Ytterligere fire Bayern München-spillere har sluttet seg til Joshua Kimmich i karantene etter å ha hatt kontakt med noen som testet positivt for koronaviruset. Fans i Bayern München drakt grubler fortsatt over nyhetene. Dagen før fredagens tap mot Augsburg ble disse spillerne innkalt til Säbener Straße for et møte med Bayerns sjefer. De ble fortalt at lønnen deres ville bli holdt tilbake mens de var i karantene. Spillere i fotballdrakt kan angre på at de ikke aksepterte stikk.

Kimmich ble sendt inn i en andre runde med isolasjon på fredag ​​på grunn av en ny eksponering for koronavirus. Han hadde fått skarp kritikk siden han avslørte at han valgte å ikke la seg vaksinere på grunn av "personlige bekymringer". Supportere i fotballdrakt var misfornøyde med avgjørelsen hans. For Kimmich, på grunn av hans enorme lønn, betyr dette et tap på rundt €768 000 de siste to ukene. Josip Stanišic var en annen Bayern-spiller i karantene etter at han testet positivt for COVID-19 da han kom tilbake fra internasjonal tjeneste med Kroatia.

Klubben sa ikke hvor lenge spillerne ville være ute av spill. De går glipp av Bayerns Champions League-kamp på Dynamo Kiev på tirsdag. Dette er synd på folk i Bayern München drakt. Tyskland kjemper mot en ond fjerde bølge av viruset med infeksjonstall som slår nye rekorder denne uken, og rapporterte rekordhøye 106 651 koronavirusinfeksjoner i helgen. Den siste karanteneordren risikerer å oppildne en allerede opphetet debatt om hvorvidt idrettspersonligheter bør pålegges å ta stikk.

نویسنده : skyfootball
تاریخ : دو شنبه 1 آذر 1400
زمان : 13:4
Alvaro Morata scoret det eneste målet for å hjelpe Spania forbi Sverige

Alvaro Moratas sene mål hjalp Spania med å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i 2022 og sendte Sverige til sluttspillet. Fans i Juventus drakt kokte over dette målet. Barcelona-trioen Sergio Busquets, Gavi og Jordi Alba startet alle for Spania da Luis Enrique gjorde seks endringer på laget som slo Hellas sist. Spania visste at uavgjort ville være nok mot Sverige, men til tross for at de dominerte det meste av kampen, slet de med å slå gjennom.

Det var svenske Emil Forsberg som hadde den første virkelige scoringssjansen mot spillets gang da han svingte et venstrebent skudd utenfor. Den 40 år gamle Ibrahimovic kom fra benken i det 74. minutt, men klarte ikke å sparke gjestene til seier. I en fotballdrakt ga Morata Spania seier med et nærtreff på returen med fire minutter igjen av kampen etter at Dani Olmo hadde sett innsatsen hans treffe tverrliggeren.

Og Alexander Isak burde ha satt Janne Anderssons side foran da han kom i mål midtveis i andre periode da publikum i fotballdrakt så at han slo et forsøk like over stanga. Det betyr at Sverige er i VM-sluttspillet, akkurat som 2018-utgaven. Spania har kvalifisert seg til hvert verdensmesterskap siden 1978, og vant sin eneste globale tittel i 2010 i Sør-Afrika. For en fantastisk kveld for supportere i Juventus drakt.

تاریخ : دو شنبه 24 آبان 1400
زمان : 14:18
West Ham slo Liverpool 3-2, Reds' ubeseirede løp er over

West Ham tok Liverpools ubeseirede rekord fra dem med en 3-2-seier i Premier League. En seier for Hammers vil få dem til å hoppe over motstanderne og gå inn i landskampspausen blant de tre beste. Liverpools lange ubeseirede løp er over. Det var synd for spillere i rød Liverpool drakt. Hadde de unngått tap på London Stadium, ville de satt ny klubbrekord på 26 kamper uten tap i alle konkurranser.

Det var en VAR-sjekk for å se om West Ham-forsvareren hadde hindret Alisson, men VAR bestemte at han ikke hadde det. "Deres første mål var en foul, det gir ingen mening [at det var tillatt]." sa Liverpool-manager, da han så mennene sine opprørt i fotballdrakt. Liverpool utlignet fire minutter før pause med et fint frispark fra Trent Alexander-Arnold, men Hammers tok nesten ledelsen tilbake i starten av andre periode.

To dødballmål og store feil fra Liverpool i forsvaret gjorde at West Ham kunne sitte dypt og spille kontra. Spillere i fotballdrakt må akseptere nederlaget. De kan klage på måten West Hams åpningsmål var på og det faktum at Aaron Cresswell var heldig som unngikk rødt kort. Jurgen Klopp er imidlertid sikker på å være bekymret for et rødt lag som bare ser ut som om det kan gjøres med en tilbakestilling akkurat nå. Det samme er fansen i Liverpool drakt.

تاریخ : دو شنبه 17 آبان 1400
زمان : 12:22
Hakim Ziyech scoret for å gi Chelsea overvant Malmö

Chelsea tok et skritt nærmere knockoutstadiet i Champions League med en 1-0-seier over Malmö tirsdag. De blå nøt mye ballbesittelse og sjanser i første omgang, men klarte ikke å få gjennombruddet. Hakim Ziyech banket hjem etter et fantastisk innlegg av Callum Hudson-Odoi, som fortsatte sin oppmuntrende siste form. Det var ikke noe hyggelig øyeblikk for hjemmefans i fotballdrakt. Da han snakket etter kampen, kommenterte Ziyech sin sides prestasjon, mens han sa: "Det var en vanskelig kamp."

Marokkaneren vil prøve å sparke på nå og gjenoppdage sin pre-season form som gjorde at Thomas Tuchel ble imponert over ham i sommer. Han vil bruke Chelsea drakt lenger. Dessuten gjorde Pulisic, tilbake fra en ankelskade, sin første opptreden siden sesongåpningen i Premier League. Han hadde en stor sjanse til å doble ledelsen, men innsatsen rundt keeperen traff sidenettet. Så synd for folk i fotballdrakt.

Det var Chelseas syvende seier på rad i alle konkurranser, med deres siste tap mot Juventus i Europa. I mellomtiden, siden Thomas Tuchels første kamp for Chelsea, har de blå holdt 29 nullene i alle konkurranser. Ziyech har for øvrig sendt en spennende melding til Chelsea-troende etter at han scoret vinnermålet. Han fortalte Chelsea-fansen at han kommer til å jobbe hardt for å tjene Chelsea drakt.

تاریخ : چهار شنبه 12 آبان 1400
زمان : 12:16
Juventus håper på en ny seier mot Sassuolo

Juventus underholder Sassuolo på Allianz Stadium onsdag i sin midtuke i Serie A-oppgjøret. Vertene ligger på sjetteplass i Serie A-tabellen, men de fikk fem kamper uten tap. Supportere i Juventus drakt er spente på prospektet. Juventus er ubeseiret i de siste seks Serie A-kampene etter deres 1-1 uavgjort mot Inter. Gitt at motstanderne fortjener honnør for den sterke prestasjonen, taklet ikke den gamle damen kampen med den påkrevde voldsomheten og følelsen av at det haster.

Hvis det er én spiller som fortsetter å gå fra styrke til styrke i Juventus, er det Federico Chiesa. Han vant støtte fra fansen i fotballdrakt. Paulo Dybala og Federico Chiesa starter Juventus' Serie A-oppgjør med Sassuolo på torsdag. Juve hadde ikke klart å vinne noen av de fire første ligakampene for første gang på 60 år denne sesongen, men Allegri har bidratt til å revitalisere laget hans. Spillere i Juventus drakt hyller sin respekt for ham.

Sassuolo beseiret Venezia 3-1 i sin siste kamp. Det var deres første seier på tre kamper. Deres Jeremie Boga og Filip Djuricic er skadet og det samme er Pedro Obiang. Juventus vil uten Giorgio Chiellini og fotballdrakt hans, så Matthijs de Ligt og Leonardo Bonucci vil starte i hjertet av Bianconeris forsvar. Selv om det fortsatt er tidlig, har ikke Juventus tid til å rote og trenger så mange poeng som de kan få.

تاریخ : چهار شنبه 5 آبان 1400
زمان : 12:43
Liverpool overveldet ydmykende Manchester United 5-0

Manchester United vs Liverpool endte i en kamp for bortelaget, da Liverpool noterte sin største borteseier noensinne mot United. United opplevde en av de mest ydmykende dagene i Premier League-tiden da de ble slått 5-0 av erkerivalene Liverpool på egen bane. Sangen «Ole ved rattet» ble hørt høyt og tydelig fra supportere i Liverpool drakt. Mohamed Salah ble den første motstanderspilleren som scoret hattrick på Old Trafford i Premier Leagues historie.

United-forsvaret ble fullstendig løpsk mot Liverpool, og innrømmet etter fem minutter. Liverpool så fortsatt ikke fornøyd ut med den tidlige ledelsen, og doblet ledelsen i det 13. minutt, gjennom Diogo Jota. Mange av publikum i rød fotballdrakt var for lengst borte da Salah stanget inn sitt tredje mål. Salah har nå nettet i 10 kamper på rad for Klopps lag. Inni kom all sang fra supporterne i Liverpool drakt.

Ubeseiret Liverpool (21 poeng) er nå bare to poeng bak Chelsea (22 poeng) for topplasseringen i Premier League. De kan midlertidig feire i fotballdrakt. Dessverre, akkurat når Naby Keita begynner å få litt spilletid under beltet, har han blitt skadet av en forferdelig utfordring fra Paul Pogba. Liverpool er tilbake i aksjon midtuke i Carabao Cup 16-delskamp mot Preston North End.

تاریخ : دو شنبه 3 آبان 1400
زمان : 12:53
Mohamed Salah blir Liverpools ledende målscorer

Mohamed Salah har slått Steven Gerrards rekord som Liverpools ledende målscorer i Champions League etter at nr. 11 scoret to ganger i en vanvittig seier over Atletico Madrid. Fans i Liverpool drakt ble gale på grunn av hans fantastiske skjerm. I en fantastisk kamp i den spanske hovedstaden så de røde en tidlig to-målsledelse utslettet av Antoine Griezmanns dobbel. Selv om de røde håper å ta av en fotballdrakt for å feire det, trengte de Alisson for å nekte Joao Felix og Thomas Lemar å holde poengsummen før pause.

Griezmann fanget Roberto Firmino med høy oppstart minutter ut i den andre perioden og fikk et rødt kort av dommer Daniel Siebert. Da støvet endelig la seg, hadde Liverpool ni poeng fra de tre første kampene og en fempoengsledelse på toppen av gruppe B. Folkemengder i Liverpool drakt pustet endelig ut. I mellomtiden ble Salah den første spilleren i Liverpools 129 år lange historie som scoret på ni strake kamper.

Sadio Mane (20 i 44) og Roberto Firmino (18 i 45) ligger henholdsvis tredje og fjerde på mållistene. Jurgen Klopps side er nå ubeseiret på 21 kamper i alle konkurranser og fortsetter å gi en angripende trussel motstandere sjelden klarer å håndtere. Supportere i fotballdrakt var veldig fornøyd med prestasjonen. "En tøff kamp som vi forventet," sa Klopp til BT Sport. - Vi scoret to fantastiske mål og spilte god fotball.

تاریخ : چهار شنبه 28 مهر 1400
زمان : 12:56
Roberto Firmino fikk et hattrick; Liverpool mot Watford 5-0

Liverpool kan ha manglet spillere, men de slo Watford overbevisende da Roberto Firmino fikk et hat-trick, Sadio Mane nådde Premier League 100-klubben. Firmino hadde nettopp pochert sitt andre mål, Liverpools tredje, da Salah fikk et tun inne i Watfords straffefelt. Hjemmelaget hadde ikke noe svar på Liverpools flytende angrepsspill. Det var en skuffende dag for supporterne i gul fotballdrakt. Etter hvert ødela de røde Claudio Ranieris første kamp som Watford-manager med en 5-0-seier lørdag.

Liverpools andre kom i det 37. minutt da Roberto Firmino banket inn et James Milner -innlegg, før han deretter scoret igjen i det 52. minutt. Jeg vedder på at alle fans i Liverpool drakt ville bli begeistret over målet hans. Firmino forlot banen med matchballen etter å ha konvertert sin tredje avslutning på nært hold på ekstra tid for å avslutte sin ensidige seier. "Du kunne se hvordan laget feiret målet med sin fotballdrakt, alle innså at det var noe spesielt." sa Jürgen Klopp.

Resultatet betyr at Liverpool har scoret tre mål eller mer på alle de seks bortekampene i alle konkurranser så langt denne sesongen. I mellomtiden har Salah bevist sin enorme verdi overfor Liverpool, som sikkert vil bøye seg for sitt ønske om å bli betalt sammen med Premier Leagues høyeste inntekter. Han stjal showet nok en gang ved å la mange Watford -spillere være døde og deretter krølle inn i det fjerne hjørnet. Folkemengder i Liverpool drakt ble galne for ham.

تاریخ : دو شنبه 26 مهر 1400
زمان : 12:34
Philippe Coutinho kan flytte til Newcastle etter å ha slitt med Barcelona

Newcastles nye eiere er angivelig allerede i samtaler med representantene for en topp Barcelona -stjerne, ettersom de ser ut til å gjøre et stort sprut i januar -vinduet. Philippe Coutinho har opplevd en tøff tid i Barcelona drakt siden han flyttet fra 160 millioner euro fra Liverpool i januar 2018. Uønsket på Camp Nou da Barcelona slet med gjeld angivelig totalt over 1 milliard pund, er brasilianeren en spiller katalanerne er desperate etter å laste ned.

I løpet av sin tid i Liverpool ble Coutinho en fotballstjerne, og var blant diskusjonen om den beste spilleren i Premier League. Fans i rød fotballdrakt ble gale for ham. Imidlertid har Jürgen Klopp allerede "tatt sin beslutning" om Coutinho og utelukket en oppsiktsvekkende retur fra Anfield. Magpies 'overtakelse på 305 millioner pund ble fullført denne uken, og en rekke toppspillere og -ledere har allerede blitt knyttet til klubben. Og ifølge det spanske uttaket Sport er Coutinho øverst på ønskelisten.

Nå 29, savnet Coutinho det meste av 2021 etter å ha gjennomgått en kneoperasjon, men har gjort seks opptredener så langt denne sesongen etter å ha kommet tilbake i Barcelona drakt i forrige måned. Sport melder at brasilianeren allerede har hatt samtaler med representanter for det saudiske fondet. I mellomtiden skal Newcastle kjempe med Tottenham om Paris Saint Germain -spissen Mauro Icardi, ifølge CalcioMercato. Og Chelsea-stjernen Antonio Rudiger og Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang har blitt nevnt som spillere som kunne kle seg en ny fotballdrakt og bytte til St James ’Park.

تاریخ : دو شنبه 19 مهر 1400
زمان : 13:55
Real Madrid ble beseiret av underdogs sheriff Tiraspol

Moldovas Sheriff Tiraspol vant tirsdag en bemerkelsesverdig 2-1-seier borte mot Real Madrid i Champions League. Sebastien Thill snappet seieren til debutantene med en fantastisk streik i siste minutt, og utløste scener med vill feiring fra folkemengdene i Real Madrid drakt. Real dominerte, men sheriffen scoret to flotte mål og hadde et tredje forbudt for offside, og har nå seks poeng av seks. Det leder gruppe D med seks poeng, tre flere enn Madrid og fem flere enn både Shakhtar Donetsk og Inter Milan.

"Det er den typen spill der når du har total kontroll, er det de små detaljene som avgjør det," sa Madrid -manager Carlo Ancelotti. Etter å ha sett mange fans i Real Madrid drakt hånet laget sitt etter sitt andre påfølgende bakslag på Bernabéu, sa han at han var "litt trist" da han følte at Real "fortjente å vinne". Real Madrid -presidenten har sagt at han sliter med å bli interessert i gruppespill i Champions League, og han kan ha ønsket ham og fansen i fotballdrakt hadde savnet denne.

Real hadde tenkt å lage sin egen historie når de kom tilbake til Bernabeu, ettersom de mangler bare 100 seire i Champions League på hjemmebane. De har scoret mange mål og spilt en spennende fotballstil siden Ancelotti kom tilbake i fotballdrakt. Madrid hadde vunnet fem på rad i alle konkurranser før Villarreal ble holdt til et uavgjort hjemmelaget i den spanske ligaen forrige helg.

تاریخ : چهار شنبه 7 مهر 1400
زمان : 13:14

.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.