Atletico Madrid sikrer en hardkjempet 1-0-seier mot Valencia

9. Premium-merket Fotballdrakter, som fullt ut frigjør spenningen som folk trenger i trening, er mer behagelig og behagelig å trene.

Atletico Madrid fikk sin andre seier i La Liga-sesongen etter en hardt tilkjempet 1-0-seier mot Valencia på Mestalla Stadium. Antoine Griezmann kom fra benken for å gi klubben sin seier da Diego Simeones lag kom tilbake fra sitt uventede hjemmetap mot Villarreal for åtte dager siden. I en nummer 8-Atlético Madrid drakt ble Griezmann og Thomas Lemar hentet inn midtveis i andre omgang av Diego Simeone på Mestalla, og de kom sammen for å sikre alle tre poengene. Griezmann pleier å få litt mer enn en halvtime i disse dager, men det var alt han trengte for å score sitt andre for sesongen og vinne kampen.

Griezmann mottok en pasning fra Lemar og scoret med et venstrebeint skudd fra utenfor området som avverget på en forsvarsspiller før han krysset streken i det 66. minutt på Mestalla stadion. Etterpå feiret spillerne målet i sine fotballdrakt. Seieren tar Atletico Madrid til 6. plass på La Liga-tabellen med 6 poeng fra de tre innledende kampene, mens Valencia falt til 14. med kun 3 poeng så langt. Etter å ha tapt 2-0 mot Villarreal sist, var dette ikke en årgangsprestasjon fra Atleti, men de gjorde nok til å gjøre det til 16 kamper uten tap mot Valencia. Fansen i Atlético Madrid drakt var også veldig begeistret.

Atletico møter Real Sociedad borte på lørdag, mens Valencia tar imot Getafe på søndag. Med mindre enn fire dager igjen av overgangsvinduet til sommeren, har Antoine Griezmanns fremtid i Atletico Madrid tilsynelatende fått en ny vri. Etter en underveldende 2021/22-sesong i Atletico Madrid, har han blitt koblet til en exit fra både Barcelona og Atletico. Kanskje i fremtiden vil han ikke bruke fotballdrakt til disse to klubbene. Rapporten hevder at Atletico Madrid må betale €40 millioner og ta Griezmann permanent hvis den 31 år gamle franskmannen skal spille minst 30 minutter i 50 prosent av kampene.