Lionel Messi fortsetter sin fine start på PSGs 1-0-seier mot Lyon

9. Premium-merket Fotballdrakter, som fullt ut frigjør spenningen som folk trenger i trening, er mer behagelig og behagelig å trene.

Lionel Messi fortsatte sin fine start på sesongen 2022-23 ved å score Paris Saint-Germains vinnermål borte mot Lyon søndag kveld. Etter en skuffende sesong forrige periode da han bare scoret seks ganger i en fotballdrakt i Ligue 1, ser Messi nå ut til å være tilbake til sitt beste, og det ble vist igjen denne helgen. PSG var på full styrke bortsett fra den suspenderte Presnel Kimpembe, og de tok ledelsen i løpet av de første minuttene da Messi og Neymar spilte en-to på kanten av feltet. Det er forvirrende hvordan kampen endte bare 1-0, og begge sider hadde mange sjanser på motstanderens mål.

Messi fant nettmaskene med sitt fjerde ligamål for sesongen i det femte minuttet for å sette Christophe Galtiers lag på 22 poeng etter åtte kamper. I en nummer 30- fotballdrakt scoret den legendariske spissen i Paris-Saint Germains 1-0-seier over Lyon for å ta tallet til 672 mål uten straffespark, og overgikk Pele og Cristiano Ronaldos tall på 671 mål. PSG doblet nesten ledelsen innen et minutt etter at andre omgang startet, da Castello Lukeba headet Messis målrettede skudd utenfor streken. Messi ser ut til å være tilbake til sitt urørlige beste i en PSG drakt etter en vanskelig debutsesong på Parc des Princes.

Fansen ble imponert, og de tok til sosiale medier for å berømme Messi. En skrev ganske enkelt: 'Leo Messi er ustoppelig'. Han har vært en fryd å se gjennom hele karrieren, og han fortsatte å rulle tilbake årene her med en superlativ prestasjon. Det var imidlertid én ulempe med seieren, da PSG mistet midtbanemaestro Marco Verratti til en skade i andre omgang. Iført en PSG drakt haltet han av banen. Etter kampen fortalte PSG-midtbanespiller Vitinha til Prime Video at han var fornøyd med seieren, men vet at laget kan forbedre seg.