Frankrike ble belønnet for sin overlegne kreativitet

9. Premium-merket Fotballdrakter, som fullt ut frigjør spenningen som folk trenger i trening, er mer behagelig og behagelig å trene.

De franske besøkende dominert et russisk lag som ble svekket av skader, og Mbappe scoret åpnet i 40. minutt. Kylian Mbappes dobbelte vert vert for Russlands VM-forberedelser et nytt slag som Frankrike hevdet en 3-1 vennlig seier i St Petersburg. Forventer du hans videre ytelse? Her har vi mange VM 2018 drakt med fin design for deg. Mbappé og Paul Pogba traff hver side av halvtid for å sette Frankrike i kontroll, og selv om Fyodor Smolov trakk en tilbake til Russland, sørget Mbappes sentre for en fortjent gevinst for Didier Deschamps 'lag.

Frankrike begynte å dominere besittelse og ble belønnet for sin overlegne kreativitet da Mbappe slått dem i en 40-minutters ledelse. For franskmenn var det en velkommen utvinning etter forrige uke 3-2 tap til Colombia, som endte sin syv-kamp vinnende løp. Vår butikk tilbyr deg også Frankrike Drakt. Pogba, tilbake i startlinjen, traff en perfekt vektet passering for Mbappé, som sjekket å miste sin markør og begravet et skudd inne i Lunevs nærmeste innlegg. Russland kastet en gyllen sjanse til å komme tilbake i kampen i det 58. minutt da den midterste halvdel Vladimir Granat brøt brått ut med målet til hans barmhjertighet etter at Lloris hadde parret Smolovs første skudd etter et hjørne.